VABILO: PHARMAPOLIS TEN13 Cluster Conference & B2B meetings – HYBRID EVENT, 22. – 24. 11. 2021

Sporočamo, da Inovativni farmacevtski grozd Pharmapolis Debrecen in pisarna Enterprise Europe Network organizirata hibridni dogodek z naslovom “PHARMAPOLIS TEN13 Cluster Conference in B2B srečanja”.

Plenarna zasedanja in poslovna srečanja bodo potekala med 22. in 24. novembrom 2021 pri Gospodarski zbornici okrožja Hajdú-Bihar, Debrecen na Madžarskem. Dogodek bo organiziran hibridno, kar pomeni, da se je možno udeležiti plenarnih zasedanj in poslovnih srečanj tudi prek spleta.

Poudarek bo na vprašanjih, povezanih z dvema glavnima osrednjima področjema grozdov, in sicer na razvoju in delovanju tematskih grozdov ter na farmacevtskih in zdravstvenih storitvah.

Konferenca, ki bo pritegnila deležnike iz vse Evrope in drugih držav izven EU, je namenjena razpravi o zanimivih in nastajajočih vidikih naprednega zdravstvenega varstva, ki je hitro razvijajoče se znanstveno področje. Konferenca PHARMAPOLIS TEN13 je namenjena podpori delovanja tematskih grozdov, ki bodo uvedeni v letošnjem letu.

Zakaj se udeležiti konference?
• Mednarodna konferenca je odlična priložnost za razpravo o dejavnostih preteklega leta in načrtovanje za prihodnje leto.
• Brezplačen dostop do integrirane omrežne platforme B2B in spletne tržnice. Ta inteligentna B2B aplikacija vam pomaga pri iskanju mednarodnih poslovnih partnerjev in povezovanju z njimi. Udeležite se tega edinstvenega dogodka in raziščite nove poslovne priložnosti.

Udeležba na konferenci in B2B srečanjih je brezplačna, registracija preko platforme pa je obvezna.

Uradna spletna stran dogodka:
https://hbkik.hu/en/pharmapolis-ten13-cluster-conference-b2b-meetings/

Spletna stran B2Match:
https://pharmapolis-ten13-cluster-conference-b2b.b2match.io/

Uradni jeziki na konferenci je angleščina in madžarščina, zagotovljeno bo simultano prevajanje. B2B srečanja pa bodo potekala v angleščini.

Program dogodka je na voljo TUKAJ.