VABILO: POSLEDICE PANDEMIJE V POSTOPKIH JAVNEGA NAROČANJA V ZDRAVSTVU, 27. 01. 2022

MedTech Zbornica Slovenije vabi na interaktivno spletno delavnico z naslovom “Posledice pandemije v postopkih javnega naročanje v zdravstvu”, ki bo potekala 27. 01. 2022, s pričetkom ob 9.00.

Spletna delavnica je namenjena vsem ponudnikom, ki delujete na področju javnih naročil v zdravstvu. 
Posledice svetovne pandemije virusa SARS-CoV 2 se odražajo tudi v pravu in praksi javnih naročil v zdravstvu. Na delavnici se bomo seznanili z načini, kako rešiti negotove položaje, ki so nastali ravno zaradi posledic pandemije.

Program 

Na spletni delavnici bodo podani napotki, kako naj ponudnik predlaga in kakšne so možnosti naročnika za:

  • podaljšanje veljavnosti pogodbe;
  • dvig pogodbenih vrednosti (kaj dopušča 95. člen ZJN-3, kako v primeru, da je bila določena fiksna cena, dvig cene kot spremenjena okoliščina, 112. člen OZ);
  • zamenjavo artikla/blaga;
  • kakšna dokazila morajo biti priložena v primeru spremembe pogodbe;
  • zamenjavo ključnega kadra v fazi pogodbe;
  • naknadno vključitev podizvajalcev v fazi pogodbe.

Delavnico bo vodila Milena Basta Trtnik, univ. dipl.prav., strokovnjakinja s področja javnega naročanja, koncesij, javno zasebnega partnerstva, poslovanja subjektov javnega prava, projektnega vodenja ter  strokovna svetovalka Zbornice MedTech Slovenija.

KOTIZACIJA, UDELEŽBA IN PRIJAVA

ČLANI GZS MEDTECH SLOVENIJA

Za udeležence iz podjetij, ki so člani GZS MedTech Slovenija znaša kotizacija 110,00 EUR (z vključenim DDV-jem).

ČLANI GZS

Za udeležence iz podjetij, ki so člani GZS (vendar ne člani Zbornice MedTech Slovenija), znaša kotizacija 160,00 EUR (cena vključuje DDV).

NEČLANI GZS:

Za udeležence iz podjetij, ki niso člani GZS, znaša kotizacija 220,00 EUR (cena vključuje DDV).

 

Prijave sprejemajo do vključno srede, 26.1.2022. Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno/preko e-pošte na naslov medtechslovenija@gzs.si) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.