VABILO na zaključni dogodek projekta SI4CARE, 19. in 20. 04. 2023, Ljubljana

Vabimo vas, da se udeležite zaključnega dogodka projekta SI4CARE, ki bo potekal 19. in 20. aprila 2023 v Ljubljani. Konferenca se bo osredotočala na družbene inovacije, pomembne pri soočanju s starajočo se družbo.

Dne 20. 04. bo v sklopu zaključnega dogodka potekala prva mednarodna konferenca na temo aktivnega in zdravega staranja z naslovom »Družbene inovacije za aktivno in zdravo staranje«, ki bo potekala v prostorih Ljubljanskega gradu. Na koferenci bo s prispevkom “Retirement communites and the silver economy – the case of Akademska vas” sodeloval tudi prof. dr. Stane Pejovnik.

Dogodek bo v Ljubljani potekal pod častnim pokroviteljstvom predsednice Republike Slovenije dr. Nataše Pirc Musar (Nataša Pirc Musar, PhD). Na dogodku bodo sodelovali predstavniki evropskih teles, pa tudi javne organizacije in lokalne skupnosti, raziskovalni in akademski svet, gospodarstvo ter širša strokovna in splošna javnost.

Za udeležbo na dogodku se je potrebno prijaviti na priloženi povezavi. Več informacij pa še na spletni strani projekta SI4CARE.

Vodilni partner projekta SI4CARE je Ekomska fakulteta Univerze v Ljubljani (University of Ljubljana, Faculty of Economics).

Na dogodek se lahko prijavite na povezavi tukaj. Program dogodka pa je na voljo na spletni strani projekta.